Eerste Kraoke Partij zeer groot succes

Voor de eerste maal is er dit jaar voor de jeugd tussen de 8 en 16 jaar op Carnavals Zaterdag een Carnavals Disco georganiseerd. De organisatie was in handen van Dorpshuis Den Brink en is in zeer korte tijd georganiseerd met minimale publiciteit.

Met de hulp van vele ouders, de welbekende DJ Kees v Groesen en presentator Joep Damen is er een geweldige avond neergezet.

De jeugd kon tussen 20.00 uur en 23.00 uur genieten van:

- DJ contest waarbij 3 Duo streden om de wissel bokaal

- Prijs voor best geklede - en meest enthousiaste deelnemer

- Swinggo.

Aan het eind van de avond heeft het publiek besloten dat Rintje en Raymond met de felbegeerde wissel bokaal naar huis mochten gaan. De jeugdprinses en gevolg was natuurlijk ook aanwezig om de prijs uitreiking te doen. Daarnaast hebben de winnaars de laatste dag van Carnaval in een volle leut tempel hun talenten mogen laten zien.

Dit jaar waren er 90 kinderen uit Den Hout en omstreken. Volgend jaar gaan wij voor de 100+!

Iedereen bedankt en zie bijgevoegde foto's die een goede impressie geven van de avond.

Het leut team van Den Brink

De trotse prijs winnaars, Rintje en RaymondMike en Jasper hadden er zeker zin inDe gebroeders van Gool in aktieEerste Kraoke Partij zeer groot succesde latere prijs winnaarsEerste Kraoke Partij zeer groot succesEerste Kraoke Partij zeer groot succesEerste Kraoke Partij zeer groot succesEerste Kraoke Partij zeer groot succesEerste Kraoke Partij zeer groot succes